Lichaam & geest

Pure ontspanning

Hi, ik ben Nicole de Groot, beter bekend als Treatsense Massage Alkmaar. Bij mij kunt u kiezen voor een massage gericht op ontspanning, emotie en herstel van complicaties. Naast massages behandel ik met etherische oliën.

Mijn doel is om iedereen te laten ervaren wat massage voor invloed heeft om goed en optimaal te functioneren. Masseren met aandacht, weten en voelen wat je nodig hebt dat is Treatsense.
Treatsense-Alkmaar-content
Treatsense-Alkmaar-Nicole
Specialist in

Massages & Oliën

Een massage geeft u lichaam ontspanning en ondersteuning bij het herstellen van een blokkade zoals bij overbelasting. Masseren zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen in het lichaam worden afgevoerd en de bouwstoffen beter worden opgenomen. Het lichaam herstelt en komt beter in balans, ook op emotioneel vlak.

  • Ontspanningsmassage
  • Oosterse massage
  • Hotstone massage

Etherische oliën wordt uit plantmateriaal gewonnen en getrokken uit verschillende delen van een plant. Dit kan zijn uit bloesem, zaden, blad en vrucht. De olie kan direct worden aangebracht op de huid bij de gevoelige spier of plek. Dit kan met of zonder massageolie.

Laad je adviseren

Ik ga elke maand even voor een ontspanningsmassage naar Nicole. Even "me-time" en aan niks denken.

JessicaKlant

Had al zo lang last van een vastzittende nek en schouders. Heb een afspraak gemaakt bij Treatsense en na de eerste behandeling voelde ik al verlichting.

QuintyKlant

Wat een heerlijke sfeer bij Treatsense. Kom er erg graag, zou het liefst elke dag wel heen willen zulke lekkere massages!

PatriciaKlant

De Hotstone massage is echt een aanrader! Nicole adviseerde mij deze en kom er zeker vaker voor terug.

BeauKlant
Voel je thuis

Relaxte sfeer

Treatsense-Alkmaar-sfeer-1
Treatsense-Alkmaar-sfeer-3
Treatsense-Alkmaar-sfeer-2