Vanuit liefde

Passie voor haar

Hi, ik ben Zoë en van jongs af aan heb ik al passie voor haar. Al vrij snel mocht ik mijn passie met mensen delen in de salon en gaf ik trainingen aan andere kappers. Ik haal voldoening uit de glimlach op de gezichten na de transformatie in mijn kappersstoel.

ZOEZO-haar-kapster
ZOEZO-team-Zoe
Tot in de puntjes

Laat jezelf stralen

Jouw haar laat zien wie jij bent. Van de puntjes knippen tot een compleet nieuwe look, je bent bij ZOËZO van harte welkom. Door jarenlange ervaring weet ik precies welk kapsel het beste bij jou past. Laat je adviseren en ik laat jou stralen.

Gratis advies

Nu al een aantal jaar vaste klant. Keer op keer een heerlijke ervaring om bij Zoë in de stoel te zitten. Het resultaat verrast mij altijd, vooral de prachtige verf resultaten. Daarnaast is Zoë klantgericht en super sociaal. Ik ben fan en raad Zoë zeker aan!

MelinaKlant

Zoë is al ongeveer 4 jaar mijn kapster en ik ben super tevreden! Mijn haren waren dood, doordat ik het in vrij veel kleuren heb geverfd. Door Zoë heb ik nu mijn eigen krullen terug en kom ik graag terug om mijn haren te laten verzorgen of te föhnen, want dat is zeker haar specialiteit!

Marie-LouiseKlant

Jarenlang heb ik hetzelfde haar gehad. Bij Zoë kreeg ik het advies om eens een andere kleur te nemen. Op haar advies heb ik nu een ander kapsel, wat beter bij mijn hoofd past. Ik heb zoveel positieve reacties ontvangen!

EstherKlant

Toen ik op zoek was naar een nieuwe collega zag ik al regelmatig prachtige resultaten op Instagram voorbij komen van Zoë. Ik dacht toen gelijk: met haar wil ik samenwerken! Zoë staat voor kwaliteit en laat de klanten stralen.

EvaCollega

Wekelijks kom ik bij Zoë even mijn haar laten doen. Naast dat zij zeer bedreven is in haar vak, is het ook nog eens een hele spontane en gezellige meid. De tijd vliegt altijd voorbij.

LindaKlant

Zelf heb ik een eigen beauty salon, dus ik moet er zelf ook verzorgd bij lopen. Zoë weet als geen ander welk kapsel het beste bij mij past.

JoyceKlant

Heb fijn met Zoë gewerkt. Het was altijd een feest met Zoë in de salon. Ze geeft eerlijk advies aan klanten en ook aan haar collega's. Een aanwinst voor elke salon!

KimOud-collega

Als Zoë mijn haar heeft gekleurd, dan ben ik zo blij! Zo jong en al zo’n niveau in dit vak, dat zie je niet vaak. I love Zoë!

ChrisKapster
ZOËZO tevreden klanten

Before & After

Before
ZOËZO-before-after-9-1 ZOËZO-before-after-9-2
After
Before
Haar-before-1
After
Before
Haar-after-3
After